Vakantie Zeeland, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Luxe villa in Zeeland

Giga vrijstaand huis met sauna!

p.p. vanaf
26.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Beach Resort Nieuwvliet-Bad @ Zeeland

27 november 2020

Trommel je vrienden of familie op, want deze villa is perfect voor een gezellige vacay! Vertrek 5 dagen naar een vakantiepark in Zeeland en verblijf in een grote villa met sauna geschikt tot wel 6 personen. Op meerdere data in november en december 2020 betaal je voor een midweek dus maar €26,50 p.p. op basis van 6 personen.! Wie nodig jij uit?

Voor deze prijs tot 19 september te boeken, op=op!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Op dit park is voor ieder wat wils: witte huisjes met rieten daken, houten beach lodges met veranda, grotere villa's met drie slaapkamers en infra-roodsauna. Dat wordt nog een lastige keuze. Vanuit je accommodatie loop je zo naar het strand, waar het water lange tijd ondiep is. Of verken de omgeving fietsend, naast het strand liggen kilometerslange fietspaden.

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Voor deze prijs tot 19 september te boeken, op=op!

p.p. vanaf
26.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!