Vakantie Zeeland, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Midweek naar Zeeland!

Met verblijf in een luxe vakantiehuis!

p.p. vanaf
16.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad @ Zeeland

15 december 2020

Met het gezin er even tussen uit? Met deze deal verblijf je voor 5 dagen in een luxe vakantiehuis in Zeeland voor slechts €16,50 op basis van 6 personen. Voor deze prijs vertrek je op verschillende data in januari en februari 2021! Er zijn ook huisjes o.b.v. 4 personen te boeken!

Let op: te boeken voor deze prijs t/m 20 december!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Dit park aan de Zeeuwse kust is perfect om even tot rust te komen. Verspreid over het park staan luxe villa's en moderne lodges waar je met het gezin of vriendengroep in alle rust kan genieten. Breng een bezoek aan Cadzand of Sluis, twee echte Zeeuwse dorpjes, die makkelijk per fiets te bereiken zijn. Of bezoek het gezellige Brugge. Natuurliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan de diverse natuurgebieden die in de omgeving liggen, zoals bijvoorbeeld De Verdronken Zwarte Polder. 

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: te boeken voor deze prijs t/m 20 december!

p.p. vanaf
16.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!