Vakantie Zeeland, Nederland | 4 dagen | Weflycheap

Slapen op het strand in Vlissingen

Lang weekend genieten in deze schattige Beach House aan zee!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
23 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Beach House Zeeland @ Zeeland

27 november 2020

Dit ziet er te leuk uit om niet te boeken... Je kan nu een heerlijke weekendje weg boeken naar dit te schattige strandhuisje in Vlissingen. Het gaat om 4 dagen, daarvoor betaal je €99 per persoon o.b.v. 6 personen. Je vertrekt voor deze prijs op vrijdag 23 oktober 2020. Lekker vooruitzicht toch?

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Beach House Zeeland, dit leuke strandhuisje is schitterend gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand bij Vlissingen. Vanuit je accommodatie heb je een fantastisch uitzicht over de zee. Het slapen op het strand is een unieke ervaring met een heerlijk zeegeruis om mee in slaap te vallen!

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
23 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!