Vakantie Zuid-Holland, Nederland | 1 dagen | Weflycheap

Met het gezin naar Duinrell!

Leuk dagje uit voor een prikkie

p.p. vanaf
14.95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
1 persoon
1 dag
Check meer data

Duinrell @ Zuid-Holland

8 december 2020

Hoe leuk?! Ga met het gezin of met een vriend(in) een dagje naar Duinrell voor slechts โ‚ฌ14,95! Deze voucher is geldig in de periode van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021. De datum selecteer je al tijdens het boeken. 

Wees er snel bij - hij is voor slechts een paar uur te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je gaat een dagje naar Duinrell. In het attractiepark in Wassenaar is enorm veel te beleven! Je vindt er wel meer dan 40 attracties, zoals de Dragonfly, de Falcon, een reuzenrad, de Waterspin en nog veel meer! Daarnaast beschik het park over het Tikibad, een zwembad met maar liefst 21 glijbanen. Sterker nog: het is het grootste waterpark van de Benelux. Een geweldige dag is gegarandeerd in Duinrell!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 1 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Wees er snel bij - hij is voor slechts een paar uur te boeken!

p.p. vanaf
14.95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
1 persoon
1 dag
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!