Uniek verblijven @ Den Bosch!

Monumentaal landgoed omringd door natuur!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Landgoed Huize Bergen *** @ Noord-Brabant

27 november 2020

Waan je in dit unieke verblijf op monumentaal landgoed in Vught, nabij Den Bosch! Je verblijft hier 3 dagen voor slechts โ‚ฌ99, o.b.v. logies en ontbijt. Vertrek voor deze prijs op verschillende data t/m december 2020!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het Landgoed Huize Bergen ***. Dit monumentaal landgoed ligt in Vught, een stad op ongeveer 8 kilometer afstand van Den Bosch. Het prachtige landgoed is omringd door natuur. In de omgeving is veel te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende Nationaal Monument Kamp Vught. Hier ben je binnen een paar minuten rijden. Of struin gewoon heerlijk rond in het bruisende Den Bosch! 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!