Waanzinnig verblijf aan het strand van het Zeeuwse Vlissingen!

p.p. vanaf
146,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
5 personen
Logies
25 sep. 2020
4 dagen
Check meer data

LARGO Noordzee Resort Vlissingen @ Zeeland

27 november 2020

Verblijf 4 dagen in een prachtig verblijf in Zeeland vanaf €146! Het is gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland & biedt een super uitzicht. Je verblijft er het voordeligst op vrijdag 25 september 2020 o.b.v. 5 personen.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in LARGO Noordzee Resort Vlissingen. Dit resort biedt luxe Beach Houses met een waanzinnig uitzicht over zee! De Beach House 4/5 heeft veel comfort en is van alle gemakken voorzien. Het beste is de ligging direct aan één van de schoonste stranden van Nederland!

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
146,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
5 personen
Logies
25 sep. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld Vlissingen

Mis nooit meer een topdeal!