Boek nu een kamer bij Van der Valk & krijg een gratis kamer upgrade!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotels @ Nederland

28 juni 2020

Deze deal is fantastisch! Boek nu een kamer bij een Van der Valk hotel en krijg een gratis upgrade naar een luxe kamer. Deze aanbieding verschilt per accommodatie. Je hebt al een topdeal vanaf €47!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotels. Deze hotels bieden kwalitatief hoogwaardige kamers, waar je heerlijk zult verblijven en kunt genieten van alle hedendaagse faciliteiten. Ook beschikken alle hotels over een restaurant en bar, waar je heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje.

111928632

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!