Luxe suite dreams arrangement

Verblijf in een suite van Van der Valk incl. ontbijt, diner & bubbels op de kamer!

p.p. vanaf
103.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Meerdere locaties @ Nederland

27 november 2020

Ga even lekker een weekendje genieten met dit luxe suite dreams arrangement van Van der Valk! Je hebt de keuze uit verschillende hotels die meedoen aan de actie. Je gaat 2 dagen genieten van je eigen suite voor slechts €103,50. Je krijgt voor deze prijs een overnachting, ontbijt, 3-gangendiner én een flesje champagne op je kamer, hoe gaaf is dat? Vertrek mogelijk op veel verschillende data! 

Kies zelf de locatie en datum!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je hebt de keuze uit verschillende Van der Valk hotels. Je verblijft o.b.v. een heerlijk kerstarrangement, en kan vervolgens zelf uitzoeken waar je van dit arrangement wilt genieten. De suites zijn luxe en het hotel bevat vaak een zwembad en wellness. Geniet van een kerstontbijtje in de ochtend en 's avonds een heerlijk 4-gangen kerstdiner!

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Kies zelf de locatie en datum!

p.p. vanaf
103.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!