Vakantie Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Kerstarrangement @ vd Valk!

Met heerlijk kerstontbijt en 4-gangen kerstdiner

p.p. vanaf
88,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Meerdere locaties @ Nederland

2 december 2020

Even samen er tussen uit met kerst? Wij hebben de perfecte deal voor jou! Ga samen genieten in het mooie van der Valk. Met 's ochtends een heerlijk kerstontbijt en 's avonds een 4-gangen kerstdiner. Ook kan je gebruik maken van het zwembad en de wellness, jij gaat je hier niet vervelen! Je verblijft hier vanaf €88, waar wacht je nog op?!

Hier nog een paar tips van ons:

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je hebt de keuze uit verschillende Van der Valk hotels. Je verblijft o.b.v. een heerlijk kerstarrangement, en kan vervolgens zelf uitzoeken waar je van dit arrangement wilt genieten. De suites zijn luxe en het hotel bevat vaak een zwembad en wellness. Geniet van een kerstontbijtje in de ochtend en 's avonds een heerlijk 4-gangen kerstdiner!

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
88,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!