Luxe getaway Valkenburg

Midweek in wellnesshuis met privé sauna + jacuzzi!

p.p. vanaf
93,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
5 personen
Logies
23 nov. 2020
5 dagen
Check meer data

TopParken Résidence Valkenburg @ Valkenburg

14 september 2020

We hebben weer een fijne deal gevonden voor jou! Deze 5-daagse getaway kun je nu wel heel voordelig scoren, je betaalt namelijk maar €93 o.b.v. 5 personen! Even nog met het hele gezin er tussen uit? Vertrek dan voordelig op maandag 23 november 2020

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in TopParken Résidence Valkenburg, dit park ligt in het aantrekkelijke natuurgebied Het Geuldal. Je loopt vanuit het park recht de natuur in, waar je meer dan genoeg wandel- en fietstochten kunt vinden. Het park heeft een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap en nodigt uit om op ontdekkingstocht te gaan in een van de mooiste gebieden van Nederland. Het vakantiepark beschikt over een verwarmd buitenzwembad voor volwassenen, maar ook over een kindvriendelijk badje. Er is een multifunctionele sportbaan aanwezig voor de actieve vakantieganger. Mocht je de fiets niet mee hebben kunnen nemen, dan is er op het park gelegenheid om er één te huren. De auto kan je gratis parkeren en je huisdier mag mee, na toestemming en tegen betaling. Speciaal voor mindervaliden zijn er ook accommodaties aanwezig. 

Jouw bestemming: Valkenburg

Bezoek tijdens je getaway de fluweelgrot & kasteelruïne, race van de kabelbaan, waag je gokje in één van de vele casino’s of ga ultiem relaxen in de Thermae 2000, het kan allemaal in het Zuid-Limburgse Valkenburg! Stromend door het oude stadskern is rivier de Geul. Valkenburg wordt ook wel het verborgen geheim van Nederland genoemd. In het oude stadscentrum wandel je door de knusse straatjes, bezoek je de leukste winkeltjes en zit je op de gezelligste terrasjes. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
93,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
5 personen
Logies
23 nov. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!