Ontspan in dit 4* spa resort!

Incl. toegang tot Thermae 2000 én 4* overnachting!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel Thermae 2000 **** @ Valkenburg

22 september 2020

Verblijf 2 dagen in het luxe Thermae 2000 hotel vanaf €79,50! Hierbij is je ontbijt en toegang tot de wellness inbegrepen. Je verblijft er voordelig op veel data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Thermae 2000 ****. Dit luxe hotel is gelegen boven op de Cauberg in Valkenburg. Het hotel biedt hierdoor een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels. Je komt helemaal tot rust in het grote wellnesscentrum van Thermae 2000. Heerlijk!

Jouw bestemming: Valkenburg

Bezoek tijdens je getaway de fluweelgrot & kasteelruïne, race van de kabelbaan, waag je gokje in één van de vele casino’s of ga ultiem relaxen in de Thermae 2000, het kan allemaal in het Zuid-Limburgse Valkenburg! Stromend door het oude stadskern is rivier de Geul. Valkenburg wordt ook wel het verborgen geheim van Nederland genoemd. In het oude stadscentrum wandel je door de knusse straatjes, bezoek je de leukste winkeltjes en zit je op de gezelligste terrasjes. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!