Kerstmarkten bezoeken @ Valkenburg! Incl. verblijf met ontbijt = €59!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel het Valknest *** @ Valkenburg

27 november 2020

Wij hebben de perfecte deal gevonden voor de christmas lovers! Je kunt nu namelijk €59 3 dagen verblijven in Valkenburg! Bij deze prijzen is het hotel met kerstmarkt arrangement inclusief! Je kunt op meerdere dagen voor deze prijs vertrekken.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel het Valknest ***. Dit 3*-hotel staat in Oud-Valkenburg, op slechts 3 kilometer van het centrum van Valkenburg. In het landelijke hotel voel je je al snel thuis. Het hotel beschikt over een charmant restaurant en een bar. De kamers zijn goed voorzien.

Jouw bestemming: Valkenburg

Bezoek tijdens je getaway de fluweelgrot & kasteelruïne, race van de kabelbaan, waag je gokje in één van de vele casino’s of ga ultiem relaxen in de Thermae 2000, het kan allemaal in het Zuid-Limburgse Valkenburg! Stromend door het oude stadskern is rivier de Geul. Valkenburg wordt ook wel het verborgen geheim van Nederland genoemd. In het oude stadscentrum wandel je door de knusse straatjes, bezoek je de leukste winkeltjes en zit je op de gezelligste terrasjes. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

3 dagen Valkenburg €59

Mis nooit meer een topdeal!