Getaway naar Utrecht!

4* Van der Valk Hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Utrecht (stad)
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel De Bilt **** @ Utrecht (stad)

27 november 2020

Heerlijk! Met deze deal verblijf je 3 dagen een 4* Van der Valk Hotel bij Utrecht. Je betaalt slechts €89, dit is inclusief een lekker ontbijt! Vertrek op veel verschillende data t/m maart 2021.

Let op: deze deal is te boeken t/m 28 september, dus wees er snel bij!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijf in Van der Valk Hotel De Bilt ****. Dit 4* hotel ligt erg centraal. Je bevindt je snel in het Utrechtse Heuvelrug, een prachtige omgeving. Neem je eigen fiets mee of huur een fiets bij de receptie van het hotel en fiets de mooiste routes. Wil je graag de drukte van de stad opzoeken? Met de bus, die voor de deur stopt, ben je binnen 15 minuten in het centrum van Utrecht! 

Jouw bestemming: Utrecht (stad)

Stedentrip in eigen land? Utrecht is de perfecte stad! Of je nou met het gezin gaat of met je partner, er is voor iedereen wat te doen. Langs de grachten van Utrecht struinen (en stiekem ook wat leuke winkeltjes meepakken)! Daarna gezellig een terrasje pakken of uiteten direct aan het water. De Botanische Tuinen met de mooiste planten ter wereld is ook zeker een aanrader! Het letterlijk én figuurlijke hoogtepunt is toch zeker wel het beklimmen van de Domtoren. Deze kerktoren is met zijn 112,5 meter de grootste kerktoren van Nederland! Maar als je het niet aandurft de toren te beklimmen kan je het natuurlijk ook gewoon bij een rondleiding houden. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: deze deal is te boeken t/m 28 september, dus wees er snel bij!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Utrecht (stad)
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!