Luxe wellness suite @ Utrecht | Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht ****

Luxe wellness suite @ Utrecht

Geniet van een jacuzzi, stoom-douche & heerlijke sauna!

p.p. vanaf
107.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Utrecht (stad)
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht **** @ Utrecht (stad)

10 december 2020

WAUW! Dompel je 2 dagen onder in luxe in dit heerlijke 4-sterren Van der Valk Hotel. Je eigen wellness suite bevat o.a. een stoomdouche-cabine, tweepersoons jacuzzi & sauna. Je betaalt voor deze suite €107,50 en kan op véél verschillende data vertrekken t/m december 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht ****. Het hotel is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, ideaal! Daarnaast ben je binnen een kwartier al bij de Jaarbeurs en in het centrum van Utrecht. Na een dag de omgeving verkend te hebben, kun je terecht in het restaurant van het hotel. Geniet hier van de lekkerste gerechten. 

Jouw bestemming: Utrecht (stad)

Stedentrip in eigen land? Utrecht is de perfecte stad! Of je nou met het gezin gaat of met je partner, er is voor iedereen wat te doen. Langs de grachten van Utrecht struinen (en stiekem ook wat leuke winkeltjes meepakken)! Daarna gezellig een terrasje pakken of uiteten direct aan het water. De Botanische Tuinen met de mooiste planten ter wereld is ook zeker een aanrader! Het letterlijk én figuurlijke hoogtepunt is toch zeker wel het beklimmen van de Domtoren. Deze kerktoren is met zijn 112,5 meter de grootste kerktoren van Nederland! Maar als je het niet aandurft de toren te beklimmen kan je het natuurlijk ook gewoon bij een rondleiding houden. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
107.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Utrecht (stad)
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!