Weekendje in 4*-hotel!

Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet én 3-gangen live-cooking buffet!

p.p. vanaf
86.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel **** @ Gelderland

20 november 2020

Wat een heerlijke deal! Betaal €86,50 voor een 2-daagse getaway naar dit 4*-hotel nabij Apeldoorn. Een uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen live-cooking buffet zitten bij de prijs in! Je vertrekt het goedkoopste verschillende data t/m maart 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel ****. Het hotel bevindt zich net buiten Apeldoorn, nabij de snelweg de A1. 's Ochtends begin je de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Na het ontbijt kun je Apeldoorn verkennen. Houd je van natuur? Doe dan zeker een wandel- of fietstocht op de Veluwe. Geniet van de prachtige groene omgeving! 's Avonds kan je de dag afsluiten terwijl je geniet van een heerlijk diner in het restaurant bij het hotel. 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
86.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!