Luxe getaway @ Van der Valk

Overnachting in 4* hotel, inclusief ontbijt

p.p. vanaf
37.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Uden-Veghel**** @ Nederland

19 oktober 2020

Breng een bezoekje aan Brabant en geniet van een fijn verblijf in het luxe 4* Van der Valk hotel Uden-Veghel. Met deze deal ga je hier 2 dagen doorbrengen voor slechts €37,50. Bij deze prijs is je ontbijt inbegrepen. Vertrek voordelig op verschillende data t/m maart 2021.

Let op: actie loopt tot 24 oktober!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Uden-Veghel****. Dit luxe en moderne hotel, is gelegen aan natuurgebied 'De Maashorst'. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook is dit dé perfecte uitvalsbasis om de steden Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch te ontdekken. Tip: neem gezellig een drankje in het hooggelegen Skybar van het hotel, waar je zult genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: actie loopt tot 24 oktober!

p.p. vanaf
37.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!