Kerstvakantie naar Texel!

p.p. vanaf
78,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
4 personen
Logies
21 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Vakantiepark Roompot Kustpark Texel @ Texel

9 oktober 2020

Dit té leuke vakantiepark biedt de perfecte kans voor een gezinsvakantie! Je verblijft 4 dagen in een bungalow voor slechts €78, o.b.v. 4 personen. Je vertrekt op maandag 21 december 2020! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Vakantiepark Roompot Kustpark Texel. Op ongeveer 2 kilometer afstand van het strand, vind je dit mooie vakantiepark met een prachtig zwemparadijs. Daarnaast vind je op het park een whirlpool, sauna en heerlijk Turks stoombad. Huur een fiets en ontdek het mooie Texel!

Kunstpark Texel bungalow

Jouw bestemming: Texel

Texel is met haar vele bezienswaardigheden en prachtige natuur de perfecte bestemming voor een rustige, korte vakantie. Fiets of wandel lekker door het Nationaal Park Duinen van Texel en bezoek bijvoorbeeld de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare. In Den Burg vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, net als in de dorpjes Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Natuurlijk kun je ook lekker uitwaaien op het strand.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
78,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
4 personen
Logies
21 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!