3-daagse getaway Texel

Incl. ontbijt, fietsverhuur & verblijf in splinternieuw duurzaam hotel!

p.p. vanaf
94,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Nieuw leven Texel @ Texel

27 november 2020

Stap op de boot en ga even lekker uitwaaien op Texel! Met deze deal ga je 3 dagen genieten o.b.v. logies en ontbijt en je betaalt slechts €94! Op de eerste dag huur je gratis een fiets waarmee je lekker over het eiland kan crossen. Voor deze prijs heb je keuze uit verschillende data t/m februari 2021. Genoeg opties dus! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Nieuw Level Texel hotel. Uniek aan dit verblijf is dat het geheel zelfvoorzienend is én daarmee behoort tot de meest duurzame accommodaties van Europa, hoe gaaf is dat? Verder ligt het hotel in de buurt van Den Burg, centraal op het eiland en is alles makkelijk te bereiken. Het terrein wordt omringd door natuur en biedt hierdoor veel mogelijkheden voor ontspanning. Huur gratis een fiets en cross het eiland over of ga één van de populairste activiteiten van het eiland ondernemen: wadlopen!  

Jouw bestemming: Texel

Texel is met haar vele bezienswaardigheden en prachtige natuur de perfecte bestemming voor een rustige, korte vakantie. Fiets of wandel lekker door het Nationaal Park Duinen van Texel en bezoek bijvoorbeeld de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare. In Den Burg vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, net als in de dorpjes Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Natuurlijk kun je ook lekker uitwaaien op het strand.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
94,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!