Groot vakantiehuis!

Trommel je vrienden en familie op voor een midweekje Texel!

p.p. vanaf
155,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
8 personen
Logies
31 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Den Burg @ Texel

27 november 2020

Vertrek voor een 5-daagse getaway naar Texel! Je loopt zo het bos in en ook het strand is in de buurt. Het huis is enorm, dus je betaalt maar โ‚ฌ155 o.b.v. 8 personen. Overtuigd? Boek snel!

TIP: je betaalt dezelfde prijs als je vertrekt op 14 september!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Den Burg, op Texel. Het huisje heeft plek voor maar liefst 8 personen! Dat betekent dat je hier kan vertoeven met al je vrienden of je familie. Het huisje ligt midden in de natuur. Vanuit je eigen tuin sta je binnen een paar stappen in het bos. Ook loop je zo naar de duinen en het strand. Kinderen kunnen buiten hun gang gaan in de afgesloten tuin, terwijl de ouders relaxen op het terras. Geen lekker weer? Geen probleem! Ook binnen is er genoeg ruimte voor iedereen om je te vermaken.

Jouw bestemming: Texel

Texel is met haar vele bezienswaardigheden en prachtige natuur de perfecte bestemming voor een rustige, korte vakantie. Fiets of wandel lekker door het Nationaal Park Duinen van Texel en bezoek bijvoorbeeld de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare. In Den Burg vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, net als in de dorpjes Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Natuurlijk kun je ook lekker uitwaaien op het strand.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 8 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

TIP: je betaalt dezelfde prijs als je vertrekt op 14 september!

p.p. vanaf
155,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
8 personen
Logies
31 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!