Uniek verblijf op Texel!

Hotel óp het vliegveld van Texel

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Hotel De Vlijt Texel *** @ Texel

27 november 2020

Verblijf 3 dagen op deze unieke locatie in Texel. Je gelooft het haast niet maar dit hotel staat óp het vliegveld! Voor slechts €59 kun jij hier verblijven. Je kunt vanaf het balkon de vliegtuigen zien landen en vertrekken. Boek zelf een rondvlucht of ga lekker uitwaaien op het strand! Vertrek op heel veel verschillende data t/m december 2020. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel De Vlijt Texel ***. Dit 3* hotel staat in De Cocksdorp, óp het vliegveld! Het hotel heeft 10 luxe suites met allemaal een balkon met uitzicht op de landings- en vertrekbaan. Je kunt in je eigen studio ook heerlijk relaxen in de luxe badkamer met stoom-douchecabine en zelfs een whirlpoolbad. Hoe lekker is dat!

Jouw bestemming: Texel

Texel is met haar vele bezienswaardigheden en prachtige natuur de perfecte bestemming voor een rustige, korte vakantie. Fiets of wandel lekker door het Nationaal Park Duinen van Texel en bezoek bijvoorbeeld de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare. In Den Burg vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, net als in de dorpjes Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Natuurlijk kun je ook lekker uitwaaien op het strand.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!