Genieten op Texel!

Incl. ontbijt + een 3-gangendiner + een flesje wijn op de kamer!

p.p. vanaf
77.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boutique Hotel de Smulpot Texel *** @ Texel

27 november 2020

Waai lekker uit op het strand tijdens deze 2-daagse getaway naar Texel voor maar โ‚ฌ77,50 o.b.v. halfpension! Hierbij zitten een Texels Boutique ontbijt, een 3-gangendiner en een gratis flesje wijn en water op de kamer bij inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst in november en december 2020! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Boutique Hotel de Smulpot Texel ***. Je vindt het hotel in het centrum van Den Burg, een levendig dorpje op het eiland. In het hotel proef je gerechten met Texelse producten. Is het lekker weer? Geniet dan op het terras van een heerlijk Texels biertje. Liever op pad? In Den Burg vind je genoeg leuke winkels en terrassen. Uiteraard zijn de duinen en het strand ook dichtbij. Er is genoeg te doen in en rondom het hotel!

Jouw bestemming: Texel

Texel is met haar vele bezienswaardigheden en prachtige natuur de perfecte bestemming voor een rustige, korte vakantie. Fiets of wandel lekker door het Nationaal Park Duinen van Texel en bezoek bijvoorbeeld de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare. In Den Burg vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, net als in de dorpjes Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Natuurlijk kun je ook lekker uitwaaien op het strand.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
77.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!