Midweek chillen op Texel

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
4 personen
Logies
5 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Appartementencomplex Bosch en Zee @ Texel

29 juli 2020

Je hoeft helemaal niet met het vliegtuig te reizen om een leuke vakantie te hebben. Nederland heeft namelijk ook prachtige waddeneilanden met heerlijke stranden! Je vertrekt 5 dagen voor โ‚ฌ63. Voor deze prijs vertrek je op maandag 5 oktober 2020 o.b.v. 4 personen.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Appartementencomplex Bosch en Zee. Dit appartementencomplex is kleinschalig, op loopafstand van zee en strand en 10 minuten van het dorpscentrum van De Koog. 

73824

Jouw bestemming: Texel

Texel is met haar vele bezienswaardigheden en prachtige natuur de perfecte bestemming voor een rustige, korte vakantie. Fiets of wandel lekker door het Nationaal Park Duinen van Texel en bezoek bijvoorbeeld de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare. In Den Burg vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, net als in de dorpjes Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Natuurlijk kun je ook lekker uitwaaien op het strand.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
4 personen
Logies
5 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!