Zomervakantie op Texel met heerlijk buitenzwembad!

p.p. vanaf
125,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
4 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Appartement de Koog @ Texel

14 juni 2020

Ga deze zomervakantie 5 dagen genieten op Texel vanaf โ‚ฌ125! Je appartement ligt nabij de Koog en beschikt over een verfrissend buitenzwembad. Heerlijk! Je verblijft er het voordeligst op maandag 24 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Appartement de Koog. Deze compleet verzorgde appartementen liggen midden op het prachtige eiland Texel, nabij de Koog. Je vindt er een openlucht zwembad, kinderbadje en speeltuin. Tip: huur een fiets en ontdek het eiland!

Jouw bestemming: Texel

Texel is met haar vele bezienswaardigheden en prachtige natuur de perfecte bestemming voor een rustige, korte vakantie. Fiets of wandel lekker door het Nationaal Park Duinen van Texel en bezoek bijvoorbeeld de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare. In Den Burg vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, net als in de dorpjes Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Natuurlijk kun je ook lekker uitwaaien op het strand.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
125,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Texel
4 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!