Vakantie Terschelling | 2 dagen | Weflycheap

Getaway naar Terschelling!

Met 4* verblijf & uitgebreid ontbijtbuffet

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Terschelling
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

WestCord Hotel Schylge **** @ Terschelling

8 januari 2021

Ontdek het prachtige Waddeneiland Terschelling tijdens deze 2-daagse getaway vanaf โ‚ฌ69! Hierbij is je 4* verblijf in een prachtige omgeving & heerlijk ontbijt inbegrepen. Ideaal! Je vertrekt voordelig op veel verschillende data t/m eind maart 2021! Wees er snel bij voor deze prijs!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het WestCord Hotel Schylge ****. Het hotel kijkt uit op de levendige haven van West-Terschelling en de prachtige Waddenzee. Voor sportievelingen zijn er diverse fiets- en wandelpaden naar het strand, de bossen en de wadden die rondom het hotel beginnen. Je beschikt over een ruime badkamer, minibar, tv en een balkon of terras.

Jouw bestemming: Terschelling

Ontsnappen aan de hectiek van alledag kan nergens beter dan op Terschelling. Want het eilandgevoel, dat laat niemand onberoerd. In alle rust geniet je hier van prachtige wandelingen onder een heerlijk winterzonnetje. Terschelling heeft meer dan 30 kilometer aan uitgestrekte stranden en prachtige natuur, die maar liefst 80% van de oppervlakte beslaat.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Terschelling
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!