3 dagen genieten op Terschelling in dit hotel met sauna!

p.p. vanaf
75,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Terschelling
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Residentie Dicht bij zee *** @ Terschelling

24 mei 2020

Je hoeft niet ver van huis om er even lekker uit te zijn! Voor slechts €75 verblijf je 3 dagen op Terschelling en kun jij je hoofd leegmaken tijdens een wandeling over de wadden of cultuur snuiven in Museum 't behouden Huys. In juni op veel data te boeken!

  • 2 nachten in een Standaardkamer van Residentie Dicht bij zee
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Plattegrond van Terschelling
  • Gebruik van wifi
  • Gratis parkeren

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft tijdens je vakantie Terschelling in Residentie Dicht bij zee *** in het dorp Oosterend. Hier maak je kennis met Terschelling. Het verblijf ligt aan de voet van een schitterend duingebied en je hebt er veel privacy. In je verblijf geniet je van een wellnesstuin met onder meer een Finse sauna met lichttherapie en Lounge Bath. In het restaurant geniet je van een heerlijk tweegangendiner.

79177 cb2e17bc9dee13ec27691043153fd8fe

Jouw bestemming: Terschelling

Ontsnappen aan de hectiek van alledag kan nergens beter dan op Terschelling. Want het eilandgevoel, dat laat niemand onberoerd. In alle rust geniet je hier van prachtige wandelingen onder een heerlijk winterzonnetje. Terschelling heeft meer dan 30 kilometer aan uitgestrekte stranden en prachtige natuur, die maar liefst 80% van de oppervlakte beslaat.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
75,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Terschelling
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!