Getaway in eigen land!

Uitwaaien in Zeeland, incl. ontbijtbuffet en 3-gangen diner!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Strandhotel Westduin **** @ Zeeland

27 november 2020

Heerlijke last minute deal! Je kan nu 3 dagen uitwaaien en relaxen @ het Strandhotel Westduin! Hierbij is een dagelijks ontbijtbuffet en een 3-gangen diner inbegrepen. Daarnaast maak je gratis gebruik van het verwarmde binnenzwembad en de sauna! En dat voor maar €99! Je vertrekt voor deze prijs op verschillende data t/m maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Strandhotel Westduin ****. Dit hotel ligt aan het strand! Je kan dus een dagje naar het strand gaan of wandelen door het natuurgebied Westduin. Ook ligt de havenstad Vlissingen maar op drie kilometer afstand. In het hotel kun je vrijblijvend gebruik maken van het binnenzwembad, de spa en de sauna. Kortom, de perfecte plek om lekker te ontspannen. 

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!