4* Van der Valk Hotel @ Sneek | Van der Valk Hotel Sneek ****

4* Van der Valk Hotel @ Sneek

Inclusief uitgebreid ontbijt en 3-gangendiner!

p.p. vanaf
74.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Sneek **** @ Friesland

9 december 2020

Met deze deal verblijf je 2 dagen in een heerlijk 4* Van der Valk Hotel in Sneek o.b.v. halfpension! Je betaalt slechts โ‚ฌ74,50 en vertrekt op verschillende data t/m maart 2021. Dus ook nog mogelijk voor de kerstvakantie! 

LET OP: deze deal boek je t/m 13 december!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Sneek ****. Dit 4* hotel ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Sneek. Sneek wordt ook wel de watersportstad van Friesland genoemd. Veel mensen kennen Sneek van de jaarlijkse Sneekweek, waar een week lang wordt gefeest en gevaren! Maar ook buiten de Sneekweek om is hier genoeg te beleven. Huur bijvoorbeeld een fiets bij het hotel en ontdek de mooie omgeving. Na een leuke dag kun je 's avonds een lekker hapje eten in het restaurant van het hotel. Bij lekker weer kun je lekker op het terras aan het water relaxen.

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

LET OP: deze deal boek je t/m 13 december!

p.p. vanaf
74.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!