5-daagse getaway naar schitterend Schiermonnikoog!

p.p. vanaf
84,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Schiermonnikoog
5 personen
Logies
8 jun. 2020
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Schiermonnikoog @ Schiermonnikoog

11 mei 2020

Ontdek het Waddeneiland Schiermonnikoog tijdens een 5-daagse vakantie vanaf €84 (o.b.v. 5 personen). Je verblijft in een luxe gezinstent die van alle gemakken voorzien is. Voor dit prijsje verblijf je op maandag 8 juni 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Natuurhuisje in Schiermonnikoog. Dit zijn 2 luxe gezinstenten die van alle gemakken voorzien zijn. Zo is er een keuken, sanitair, veranda & meer! Het is gelegen op het rustgevende Schiermonnikoog. Vanuit je verblijf fiets of wandel je zó de natuur in!

5db08f44a1dc79daf195e712e3f8c0d0

Jouw bestemming: Schiermonnikoog

Op het eiland Schiermonnikoog is er voor elk wat wils! Zo vind je er volop rust in de prachtige omgeving. Ga wandelen door de bossen, op het brede strand, spot zeehonden of doe diverse buitensporten! In het dorp zelf vind je vele boetieks en winkeltjes. Kortom Schiermonnikoog is super gezellig!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
84,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Schiermonnikoog
5 personen
Logies
8 jun. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!