Verblijf op een 4* landgoed!

Verborgen parel in de duinen van Zandvoort!

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Landgoed Duin & Kruidberg **** @ Noord-Holland

21 oktober 2020

Verblijf 3 dagen op een luxe landgoed nabij Haarlem en Zandvoort vanaf €119! Je verblijft hier o.b.v. logies en ontbijt en profiteert van een gratis bioscoopbezoek. Op verschillende data te boeken in oktober en november 2020! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Landgoed Duin & Kruidberg ****. Dit luxe verblijf is gelegen in Santpoort-Noord nabij Haarlem en Zandvoort. Ideaal voor fietsen, wandelen, golfen en kanoën! Daarnaast biedt het historische hotel luxe kamers die van alle gemakken voorzien zijn.

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!