Geweldige Lissabon suite!

Geniet van luxe 4-sterren Van der Valk hotel in Rotterdam!

p.p. vanaf
124.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rotterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwekerk **** @ Rotterdam

27 november 2020

Zin om de warme sferen van Portugal te ervaren? Maar dan lekker in Nederland? Dan hebben wij een goeie deal voor je gevonden! Je gaat 2 dagen naar deze luxe Lissabon suite in Van der Valk hotel Rotterdam - Nieuwekerk. Je gaat o.a. genieten van een sauna, regendouche en elektronisch haardvuur. Je betaalt hiervoor โ‚ฌ124,50 en vertrekt op heel veel verschillende data t/m december 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwekerk ****. Dit mooie hotel heeft een perfecte locatie nabij Rotterdam, Dordrecht en de Kinderdijk! Er is een brasserie, bar, restaurant en ruim terras. Je overnacht in een moderne kamer!

Jouw bestemming: Rotterdam

Rotterdam is van alle markten thuis: bekend om haar haven, wat lange tijd de grootste haven van de wereld is geweest, kenmerkt Rotterdam zich ook als trendy uitgaansstad en hippe winkelstad. Er valt hier zo veel te beleven! Genoeg winkels om even uitgebreid te shoppen, alle soorten restaurants en ook hele goede cocktailbars! Wil je op een bijzondere locatie een hapje eten? Ga dan naar de Euromast, waar je kunt eten op maar liefst 185 meter hoogte. Wil je iets meer actie? Dan kan je zelfs van de toren naar beneden abseilen! Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan de Markthal; een super moderne foodmarkt met verschillende restaurantjes. Zeker de moeite waar om een bezoek te brengen aan deze mooie stad!      
 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
124.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rotterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!