Uniek verblijf @ Rotterdam

2 dagen op de luxe ss Rotterdam incl. halfpension & watertaxi!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

SS Rotterdam **** @ Zuid-Holland

20 oktober 2020

Wauw! Beleef een onvergetelijke 2-daagse getaway aan boord de luxe SS Rotterdam vanaf slechts €89,50! Hierbij is je overnachting, halfpension en vervoer per watertaxi inbegrepen. Je vertrekt voordelig op verschillende data t/m december 2020. Let's go!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op de SS Rotterdam ****. De boot waar je op verblijft is gelegen midden in het centrum en heeft een permanente ligplaats. Wat is de SS Rotterdam? Voorheen was het een passagiersschip van de Holland – Amerika Lijn in sfeer van de vijftiger jaren. Je voelt de romantiek van vroeger in het hotel waar Frank Sinatra zelfs nog heeft gezongen. Deze unieke beleving brengt je terug in de tijd en voelt het alsof je zelf de reis naar New York gaat maken! Je wordt bij aankomst welkom geheten door de ‘Boarding Steward’. De kamers zijn superior ingericht en in stijl van de jaren 50 en van alle gemakken voorzien. Verder is een rondleiding mogelijk en is er zelfs een zwembad aanwezig op het dak van de boot!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!