Relaxen in Twente

4* bed & breakfast incl. ontbijt!

p.p. vanaf
64,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Bed and Breakfast Erve Fakkert **** @ Overijssel

17 september 2020

Ga 3 dagen relaxen in Twente met deze deal. Je verblijft in een bed & breakfast met 4 sterren! Je betaalt slechts €64 o.b.v. logies en ontbijt. Vertrek op verschillende data van oktober 2020 t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Bed and Breakfast Erve Fakkert ****. De verbouwde boerderij waar je verblijft ligt op het Twentse platteland. Je waant je in een prachtige natuurlijke omgeving. De omgeving is perfect om een mooie fietstocht te maken. Neem een kijkje in het centrum van kerkdorpje Rossum of bezoek andere dorpjes in de buurt. 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
64,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!