Getaway naar Roompot!

Verblijf in een Roompot park naar keuze, midden in het bos!

p.p. vanaf
20,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Meerdere locaties @ Nederland

27 november 2020

Zin om er even met het gezin tussen uit te gaan? Dat kan met deze deal! Je gaat namelijk 5 dagen genieten in één van de Roompot parken in Nederland. Je mag zelf kiezen welk park jouw voorkeur heeft. Deze deal is mogelijk vanaf €20 o.b.v. 4 personen. Je vertrekt voordelig t/m februari 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Het mooie van deze deal is, dat je zelf kan kiezen in welk Roompot park je het weekend of midweek doorbrengt. Je kan er voor kiezen om naar Roompot 't Wolfsven te gaan, dit park ligt midden in de natuur en zit vol met Brabantse gezelligheid. Je kan ook naar Roompot Kleine Vink gaan, dit park ligt in Arcen en beschikt over een eigen Thermaalbad. De laatste optie Bospark De Schaapskooi, dit rustig gelegen park bevat een zwembad en is omringd door prachtige hei. In alle 3 de parken verblijf je in een 4-persoons chalet of bungalow. Welke gaat het worden? 

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
20,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!