Grote bungalow aan het water! | Landal de Reeuwijkse Plassen

Grote bungalow aan het water!

Relax aan de Reeuwijkse Plassen!

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
8 jan. 2021
4 dagen
Check meer data

Landal de Reeuwijkse Plassen @ Zuid-Holland

28 december 2020

Op dit splinternieuwe vakantiepark van Landal is het wel heel goed vertoeven! Ga 4 dagen vakantie vieren op dit park middenin de natuur voor maar โ‚ฌ63 per persoon o.b.v. 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op vrijdag 8 januari 2021. Je verblijft in een bungalow aan het water. Goed vooruitzicht!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op vakantiepark Landal de Reeuwijkse Plassen. Dit nieuwe vakantiepark is omgeven door natuur en ligt vlak bij Gouda voor een dagje uit. Op het vakantiepark zelf hoef je je ook niet te vervelen: met een overdekt zwembad, zwemvijver, entertainment programma en de mogelijkheid tot surfen, zeilen of duiken kan jong en oud zich hier vermaken. Fijne vakantie!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
8 jan. 2021
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!