2 dagen uitwaaien aan het strand @ Ouddorp incl. verblijf o.b.v. logies en ontbijt voor maar €69!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
1 persoon
Logies & ontbijt
4 nov. 2019
2 dagen
Check meer data

RCN Vakantiepark Toppershoedje @ Nederland

27 november 2020

Heerlijk! Je kan nu 2 dagen uitwaaien aan het strand @ Ouddorp op het RCN vakantiepark Toppershoedje! Je verblijf is inclusief ontbijt in de brasserie of bij uw accommodatie. En dit voor maar €69! Je vertrekt voor deze prijs het voordeligst in de maanden november en december. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het RCN Vakantiepark Toppershoedje. Wil je een dagje naar het strand? Dan hoef je maar 1 duin over te steken en je bent er al! Ideaal. Ook kun je je eigen maaltijden bereiden in de keuken of lekker eten bij de Brasserie. Voor de snelle hap is er ook een snackbar op het park. De perfecte basis voor een ontspannen trip. 

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 1 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
1 persoon
Logies & ontbijt
4 nov. 2019
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Prijs per accommodatie

Mis nooit meer een topdeal!