Luxe suite @ het Veluwemeer!

4-sterren verblijf met ontbijt en uitgebreid 2-gangendiner

p.p. vanaf
74.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Postillion Hotel Amersfoort Veluwmeer **** @ De Veluwe

2 december 2020

Oeeh je kan nu 2 dagen genieten in luxe aan het Veluwemeer voor maar โ‚ฌ74,50! Deze prijs is incl. ontbijtbuffet, 1x 2-gangendiner & meer. Je vertrekt het voordeligst op veel data t/m maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ****. Aan het strand midden in de Nulde staat het 4-sterren Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Vanuit dit hotel loopt u zo het strand op, maar u bent ook zo bij Nationaal Park de Hoge Veluwe, Dierenpark Amersfoort of het Dolfinarium in Harderwijk. Het hotel is bovendien goed te bereiken vanaf de A28. 

Jouw bestemming: De Veluwe

Op de Veluwe hoeft niemand zich te vervelen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen of Burgers Zoo. Ben je meer van het shoppen? Arnhem is een uitstekende stad om te shoppen. Wil je liever genieten van de frisse buitenlucht? De Veluwe is hier perfect voor. Je kunt hier heerlijk fietsen, wandelen en tot rust komen terwijl je geniet van het fijne landschap

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
74.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!