Verblijf in Pieterburen

Vlak bij de zeehondencrèche en de Waddenzee!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel Waddenweelde *** @ Groningen

27 november 2020

Verblijf 2 dagen in het uiterste puntje van Nederland: Pieterburen! Voor maar €35 is je overnachting op basis van logies en ontbijt inbegrepen. Het voordeligst verblijf je er op veel data t/m december 2020, dus ook in de herfstvakantie.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Waddenweelde ***. Dit hotel in Pieterburen ligt super gunstig: op slechts 2 minuten van de zeehondencrèche en niet ver van de Waddenzee! Ook is hier het beginpunt van het bekende Pieterpad. Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw dat beschikt over een wellnesscentrum met sauna en verwarmd binnenzwembad.
 

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!