Verblijf 3 dagen in Pieterburen incl. excursie naar Schiermonnikoog!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Hotel Waddengenot *** @ Groningen

7 juni 2020

Wauw, dit is leuk! Ga 3 dagen genieten in Pieterburen vanaf โ‚ฌ99! Er is zoveel inclusief: 2 overnachtingen, ontbijt, 1x 3-gangendiner, bootretour naar Schiermonnikoog, gebruik speeltuin en korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen. Het voordeligst verblijf je er op veel data t/m december 2020, dus ook in de zomervakantie.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Waddengenot ***. Dit gezellige hotel ligt naast Zeehondencentrum Pieterburen. Je beleeft hier een heerlijke vakantie! Bezoek bijvoorbeeld Schiermonnikoog of het Zeehondencentrum. Ook leent de omgeving zich perfect voor een wandel- of fietstocht!

20036 9d1c5f37c531cf177e1d46264e0c439b

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!