Getaway @ Twente

3 dagen in een mooi hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
49,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel Wyllandrie *** @ Overijssel

28 september 2020

Samen een paar dagen weg bij Ootmarsum! verblijf 3 dagen in dit mooie stadje voor slechts €49 o.b.v. logies en ontbijt. Voor deze prijs vertrek je op heel veel data t/m december 2020

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Wyllandrie ***. Dit hotel staat net buiten het Twentse kunststadje Ootmarsum wat bekend staat om het mooie middeleeuwse centrum en de vele galerieën. Ook is er een prachtig natuurgebied ideaal voor een mooie wandel of fietstocht. Wil je lekker een hapje eten? Ga dan het centrum in! Hier tref je genoeg gezellige restaurantjes en terrassen aan!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
49,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!