Luxe @ de Weerribben-Wieden

p.p. vanaf
67,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
20 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Waterpark Belterwiede @ Overijssel

9 oktober 2020

Vakantieplannen maken voor de kerstvakantie, dat geeft een mooi vooruitzicht! Je vertrekt 5 dagen naar Waterpark Belterwiede voor €67 op basis van 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op zondag 20 december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Waterpark Belterwiede. Dit villapark heeft villa's die lijken op een gezellige woonboerderij. Het park heet niet voor niks "Waterpark", je zit namelijk direct aan het water en het is de ideale plek om je boot mee te nemen of een boot te huren. Wil je een dagje naar de stad? Dan is Meppel of Zwolle om de hoek 

73593

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
67,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
20 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!