Luxe villa bij Giethoorn

Prachtig villapark mét overdekt zwembad

p.p. vanaf
20,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
30 nov. 2020
5 dagen
Check meer data

Villapark de Weerribben @ Overijssel

27 november 2020

Trommel je vrienden of familie maar op! Je verblijft 5 dagen in een luxe villa in Giethoorn voor slechts €20 o.b.v. 6 personen. Je vertrekt voordelig op meerdere data in november en december, bijvoorbeeld op maandag 30 november 2020. Check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Villapark de Weerribben. Dit park bevindt zich in Paaslo en aan de rand van het Nationaal Park Weerribben Wieden. Dichtbij vind je ook de gezellige dorpjes Giethoorn en Blokzijl, zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen! Op het park zelf is ook genoeg te doen, neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, huur een skelter of ga vissen in de vijver! 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
20,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
30 nov. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!