Vakantie Overijssel, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Luxe wellness suite!

Verblijf in deze glamour suite met heerlijke jacuzzi en rainshower!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Zwolle **** @ Overijssel

7 december 2020

Denk even aan helemaal niks en kom tot rust in deze geweldige suite van Valk Exclusief. Je gaat 2 dagen genieten van je eigen tweepersoonsjacuzzi, rainshower en nog veel meer! Je betaalt voor deze deal slechts €99 en vertrekt op veel data t/m december 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Van der Valk Hotel Zwolle ****. Dit luxe 4* hotel is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, ideaal dus. Kom even helemaal tot rust in de wellness van het hotel en maak gebruik van de sauna's of het Turkse stoombad. Ook mag je als hotelgast gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Geniet 's avonds van een lekker diner in het hotel. Na het eten kun je de dag afsluiten met een lekker drankje in de hotelbar.

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!