Genieten in Twente

Incl. verblijf met ontbijt, 3-gangendiner & 1 uur gratis bowlen!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Wapen van Delden Hotel *** @ Overijssel

27 november 2020

Kom volledig tot rust in de natuur van Twente. Je verblijft 3 dagen in een modern verblijf met sauna en zwembad o.b.v. halfpension én een uur gratis bowlen. Je betaalt slechts €99 en vertrekt op veel data t/m februari 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Wapen van Delden Hotel ***. Gelegen aan de rand van Delden vind je dit sfeervolle en modern ingerichte hotel. Je ontbijtje kan je elke ochtend halen in het restaurant, net als je 3-gangendiner. Verder beschikt het hotel over een binnenzwembad én een heerlijke sauna. Huur een fiets op ga te voet op pad en ontdek het fraaie Twentse landschap. Breng ook zeker een bezoekje aan de historische binnenstad van Delden. 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!