Super-de-luxe overnachting!

Verblijf in een 4* hotel in Twente incl. Michelinster diner!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
11 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Tuindorphotel 't Lansink **** @ Overijssel

26 november 2020

Ben jij een culinair persoon en hou je er van om een goed hapje te eten? Dan is deze deal iets voor jou! Je verblijft 2 dagen in een super-de-luxe 4* boetiekhotel voor €110. Voor deze prijs verblijf je inclusief ontbijt en een Michelin sterren diner! Vertrek op verschillende data in december 2020, bijvoorbeeld op vrijdag 11 december 2020. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Tuindorphotel 't Lansink ****. In de Twentse omgeving is het zo fijn om lekker te wandelen en te fietsen. Maar als je verblijft in dit hotel wil je misschien wel helemaal niet weg! Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand en beschikt over boxspringbedden en een Michelinsterrenrestaurant.

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
11 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!