vakantie op de kleinste 5 sterren camping in Nederland!

p.p. vanaf
51,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Check meer data

Camping ’t Veld ***** @ Overijssel

29 november 2020

Verblijf op ’t Veld in Rheeze, nabij Hardenberg vanaf €51! Je verblijft hier in een luxe safaritent op bijvoorbeeld .

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Camping ’t Veld *****. Dit de kleinste 5-sterrencamping van Nederland! Er zijn veel redenen waarom deze camping in Rheeze 5 sterren verdient. Er is een groot zwembad, animatieteam, meerdere speeltuinen en een top ligging, nabij Duitsland. Heerlijk!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
51,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!