Weekendje @ Overijssel

Bezoek Giethoorn, Zwolle of Nationaal Park De Weerribben!

p.p. vanaf
32.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Hotel Waanders *** @ Overijssel

27 november 2020

Toe aan een weekendje weg? Check deze deal! Je verblijft 2 dagen in de buurt van Giethoorn voor slechts €32,50. Deze prijs geldt voor veel data t/m december 2020!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Waanders ***. Het moderne hotel ligt de buurt van Giethoorn, dus huur een bootje en verken het Venetië van het Noorden! Heb je dat al eens gezien en wil je wat anders doen? Maak prachtige wandel- en fietstochten in de buurt, bijvoorbeeld in het Nationaal Park De Weerribben! Vanaf het hotel ben je binnen een kwartiertje rijden in de levendige stad Zwolle, waar ook veel te zien is. Kortom, er is genoeg te doen in de buurt van Hotel Waanders!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
32.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!