Luxe overnachten aan de IJssel!

Inclusief modern verblijf o.b.v. halfpension!

p.p. vanaf
84.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Sandton IJsselhotel Deventer @ Overijssel

10 november 2020

Wauw.. Dit is echt top! Verblijf 2 dagen in dit prachtige hotel aan de IJssel voor slechts €84,50. Voor deze prijs verblijf je hier o.b.v. halfpension, hoe chill! Je verblijft hier voordelig op heel veel data t/m maart 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Sandton IJsselhotel Deventer. In één van de oudste steden van Nederland waar je kan slapen op een unieke locatie. Je verblijft aan de IJssel waar je prachtige wandelingen kan maken en uitzicht hebt op de Hanzestad Deventer. 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
84.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!