Heerlijke 5-daagse getaway!

Verblijf in een watervilla met het gezin!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Roompot Waterstaete Ossenzijl @ Overijssel

27 november 2020

WOW... Je verblijft nu 5 dagen mega cheap in een luxe watervilla! Nu voor slechts €35 o.b.v. 4 personen. Je vertrekt voor deze prijs op verschillende data t/m januari 2021!

Let op: ook voor 6 personen te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Waterstaete Ossenzijl. Dit vakantiepark ligt aan het water en als je boekt tussen april en eind oktober beschik je tijdens je vakantie over een sloepje. Hoe leuk?! Je vaart naar veel leuke plekken. Wil je graag wandelen of fietsen? Ook dat kan in deze prachtige omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park Weerribben-Wieden of ga shoppen in een leuke stad in de buurt. 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: ook voor 6 personen te boeken!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!