Herfstvakantie in eigen land!

Op een fijn familieresort in Overijssel

p.p. vanaf
72.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
12 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

EuroParcs Resort Reestervallei @ Overijssel

30 september 2020

Ga 5 dagen genieten in de herfstvakantie op EuroParcs Resort Reestervallei vanaf €72,50 o.b.v. 4 personen. Je verblijft in een mooi huisje op maandag 12 oktober 2020

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op EuroParcs Resort Reestervallei. Dit familieresort is omringd door natuur. Het is namelijk gelegen in bos vlak bij speelvijver De Zwarte Dennen. Je overnacht er in een moderne en sfeervolle vakantiehuisjes. Tip: bezoek het nabijgelegen Giethoorn of Slagharen!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
72.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
12 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!