Stedentrip Overijssel, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

4-sterren getaway!

Incl. heerlijk verblijf, ontbijt en diner!

p.p. vanaf
49.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Postillion Hotel Deventer **** @ Overijssel

10 december 2020

Bezoek met deze deal één van de leukste Hanzesteden van Nederland, Deventer! Je gaat 2 dagen naar een fijn 4-sterren hotel o.b.v. halfpension. Voor €49,50 vertrek je op verschillende data t/m maart 2021, ook nog mogelijk in december 2020! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Postillion Hotel Deventer ****. Aan de rand van Deventer vind je dit fijne hotel, de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Je bent namelijk vlakbij de Veluwe en andere leuke Hanzesteden. Het hotel beschikt over moderne kamers en een fijn restaurant waar je terecht kan voor je ontbijt én diner! 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
49.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!